Η μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ της αγοράς
και με παράδοση την επόμενη εργάσιμη

Λίγα λόγια

Η DIGIPRO είναι μια εισαγωγική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας, που επί πολλά χρόνια ειδικεύεται στην επιλογή και διάθεση υψηλής ποιότητας αξεσουάρ κινητών, διαφόρων τύπων Θηκών και τζαμιών προστασίας οθόνης.

Το 1993, με την εμφάνιση της Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα ασχολήθηκε δυναμικά με τον κλάδο δημιουργώντας 4 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία, με τις κορυφαίες εταιρίες του είδους (TELESTET-MOBITEL-VODAFON-ERICSSON).

Την τελευταία 20ετία έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο τομέα των Κινητών Τηλεφώνων, ασχολούμαστε αποκλειστικά με την εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική Αγορά μιας μεγάλης Γκάμας ποιοτικών προϊόντων τεχνολογίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Με μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, το εμπορικά κατοχυρωμένο μας σήμα BODYCELL, το οποίο καλύπτει με ιδιαίτερη επιτυχία μια μεγάλη και διαρκώς ενημερωμένη γκάμα μοντέλων, προσφέρει λύσεις για την προστασία των κινητών τηλεφώνων. Κάθε προϊόν BODYCELL είναι αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και επιλογής που διενεργούμε στην εταιρία μας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και προσεκτική κατασκευή, εξασφαλίζουμε την αντοχή και λειτουργικότητα των προϊόντων μας, προσφέροντας παράλληλα εντυπωσιακή αισθητική και στύλ.

Στην εταιρία μας, η ποιότητα εκτείνεται και στη συσκευασία. Όλα μας τα προϊόντα συσκευάζονται σε ελκυστικές retail συσκευασίες, με προσοχή και φροντίδα από την ομάδα μας, εξασφαλίζοντας ότι φτάνουν στα χέρια σας με ακέραιοτητα και προστασία. Παράλληλα, διαθέτουμε υψηλό ποσοστό διαθεσιμότητας με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές τα προϊόντα να είναι άμεσα παραδοτέα.

Με Συνέπεια, Αξιοπιστία και Υπευθυνότητα, συνεχίζουμε την επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελληνική Αγορά.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε περισσότερα και ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων μας!

Εταιρίες

Η Digipro ΓΕΡΑΚΗΣ CENTER ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1991 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία Προϊόντων Τεχνολογίας.

Επικοινωνία